Usposabljanje / seminarji
Splošni ali individualni seminarji za vzdrževanje vzdrževalnega osebja, inženirskega osebja in inženirjev oblikovanja za boljše razumevanje tehnologije mazanja.

Poleg obsežnega posvetovanja pred, med in po uporabi naših maziv ali sistemov za mazanje ponujamo splošne ali individualne programe usposabljanja za boljše razumevanje mazalne tehnologije. Začetniki ali izkušeni praktikanti imajo koristi od konsolidiranega osnovnega in specializiranega znanja na področju mazalnih tehnologij in tribologije.


Zakaj sodelovati? Maziva so več kot operativne zaloge. So sestavni element mehanskih komponent in pomembno vplivajo na funkcionalnost in zmogljivost stroja. Pravilna in uporabno primerna maziva ter skrbno izvedeno vzdrževanje so torej ključ do uspeha. Boljše tribološko razumevanje in nasveti, povezani s prakso, ki jih je mogoče enostavno vključiti v vsakodnevno delo, lahko koristijo življenjski dobi komponent vaših strojev in znatno prihranijo obratovalne in proizvodne stroške.

Vaše prednosti:

  • Posodobite najnovejša dogajanja in trende
  • Izmenjava izkušenj s strokovnjaki iz panoge
  • Izogibanje napakam pri nakupu in uporabi maziva
  • Strokovna znanja za optimizacijo vzdrževanja
  • Povežite se z novimi omrežnimi stiki


Seminarji se lahko na zahtevo izvedejo v naših prostorih ali na lokaciji stranke. Za več informacij o dnevnem redu, cenah in registraciji se obrnite nas.


© 2022 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.