PASTE
Na obrabo odporne montažne paste za zaščito pred tribo korozijo in zapeko

Paste so v bistvu maziva (olje, sredstvo za zgoščevanje in dodatki) z višjo vsebnostjo sredstev za zgoščevanje in maziv. Glede na izbiro dodatkov, se lahko uporabljajo v več aplikacijah. Z našimi mazivi s trdnimi delci ali brez nudimo tribološko rešitev za vsako aplikacijo. Za mazanje pozicij, ki so izpostavljene ekstremnim temperaturam ali pozicij, ki so izpostavljeni vodi in kemikalijam. Naše visoko zmogljive paste nudijo zaščito pred trenjem, TRIBO in fretting koroziji.
Mazivne in montažne paste z visoko vsebnostjo trdnih maziv zagotavljajo odličen mazalni in ločevalni učinek, tudi pri ekstremnih temperaturah in obremenitvah. Zaradi odlične medijske odpornosti vzpostavijo vodno in parno odporen mazivni film ter zanesljivo ščitijo pred tribo korozijo. Paste se pogosto uporabljajo za mazanje vpenjalnih vpenjav, spojev, ležajev ležajev, zatičev, vijakov in puš. Uporabljajo se tudi za montažo in demontažo vijačnih povezav, ki jih je na primer težko razstaviti po uporabi na visoki temperaturi.

Mazivne in montažne paste

Stacks Image 3818
Stacks Image 3805
Stacks Image 3808

Visoko temperaturne paste

Stacks Image 3828
Stacks Image 3830

© 2024 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.