Mazanje vozila

Za nemoteno obratovanje železnice in upoštevanje dnevnega voznega reda je treba upoštevati ne samo funkcionalnost infrastrukture / karoserije vozila, temveč tudi medsebojno delovanje mnogih komponent. Sestavni deli, kot so zavore, mehanizmi vrat in sklopka, zagotavljajo varen prevoz potnikov / blaga in morajo biti ves čas nedotaknjeni. Da bi zagotovili dolgoročno funkcionalnost različnih sestavnih delov v vlakovnem stroju, zahteva izbiro maziv, ki so posebej prilagojena zahtevam takšne zapletenosti sestavnih delov. Številni posebej izbrani maziva in mazalni sistemi nudijo lastnikom vozil in tirnic celovit program vzdrževanja mazanja vozil. Naš asortiman izdelkov vključuje ekološka in ekonomična visoko zmogljiva maziva, ki podaljšajo intervale vzdrževanja in zanesljivo ščitijo komponente pred obrabo in korozijo.

Iz izrazitih kompetenc v zahtevni industrijski uporabi smo razvili DuoMax 160, dolgoročno rešitev za mazanje vratnih sistemov. Samodejna mazalna enota zanesljivo oskrbuje vodila in spoje z optimalno količino maziva in s tem preprečuje prekomerno mazanje ali premajhno mazanje.

Mehanizmi za vrata
Stacks Image 6972
Stacks Image 6974
Sklopke / glave odbojnikov / zavore
Stacks Image 6976

© 2022 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.