Podvozje

Več gibljivih komponent v podstavnih vozičkih / šasiji mora prenesti različne vremenske razmere in absorbirati vibracije in udarce za udoben prevoz potnikov. Tako so sestavni deli, kot so kolesni ležaji, ležaji motorja, zobniki, gredi, vijaki in fitingi, podvrženi velikim obremenitvam. Te sile, ki trajno vplivajo, lahko poškodujejo sestavne dele ali celo povzročijo okvaro komponent. Samo ena odpoved sestavnih delov povzroči visoke stroške zamenjave in popravila ter zamude. Da bi zmanjšali nastajanje obrabe in hrupa v kritičnih točkah in podaljšali življenjsko dobo koles, gosenic, ležajev itd., Se inženirji zanašajo na LUBCON. Skrbno izbrana serija izdelkov je posebej prilagojena potrebam železniške industrije, podaljša intervale vzdrževanja in zmanjša stroške obratovanja.

Z mazalno enoto MicroMax 120 LUBCON ponuja učinkovito, varno in kompaktno rešitev za zanesljivo mazanje ležajev motorja. Ta naprava za mazanje, dokazana v industrijskih aplikacijah, omogoča optimalno, samodejno mazanje ležajev med delovanjem v daljšem obdobju.

Prirobnica kolesa
Stacks Image 6947
Stacks Image 6945
Kolesna tekalna površina
Stacks Image 6958
Ležaji motorja
Stacks Image 6971
Kolesni ležaji
Stacks Image 7009
Stacks Image 6984
Fitingi
Stacks Image 7011
© 2022 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.