Vakuumska in jedrska industrija
Maziva tlačno odporna za vakuumske črpalke za vse zahteve v visoko vakuumskih in čistih prostorih

Vakuumske črpalke se uporabljajo v številnih industrijskih in znanstvenih področij. Ustvarjanje tehnični vakuum, omogočajo logistične in kemijske procese in reakcije v različnih atmosferskih vakuumih od 10-3 mbar do 10-9 mbar. Vakuumska tehnologija omogoča ravnanje z izredno občutljivimi materiali in izdelavo trajnih in učinkovitih izdelkov. Zmrzovanje in pakiranje hrane, proizvodnja nekaterih polimerov ali sestavnih delov in električnih komponent kot tudi uporaba v jedrski in nanotehnologiji je le nekaj področij, na katerih so vakuumske črpalke del vsakodnevnega procesa. LUBCON maziva za vakuumske črpalka z nizkimi izgubami izhlapevanja, maksimalno temperaturno odpornostjo in ekstremno stabilnostjo na oksidacijo so posebej izdelana za visoki vakuum in področje čistih prostorov. Omogočajo maksimalno učinkovitost v daljšem času.
Stacks Image 224
Stacks Image 273

Izbor LUBCON olj za vakuumske črpalke vključuje mineralna in sintetična olja (Ester, PAO), silikonska olja, PFPE olja kot tudi masti na osnovi PFPE s posebnimi dodatki za kompleten program vakuumskih črpalk in čistih prostorov z različnim končnim vakuumom.

Brošure
Stacks Image 7834
Stacks Image 7836

© 2024 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.