Kontinuirane preše

Kontiniurane preše se uporabljajo za izdelavo iverne plošče, vlaknene plošče (MDF, HDF) ali (OSB / OSL). Ti proizvodni procesi zahtevajo izbiro maziv po meri. Paleta izdelkov LUBCON ustreza zahtevam proizvajalcev strojev, ki naša maziva uspešno uporabljajo in priporočajo že vrsto let. Prihranjevanje stroškov in okolju prijazne rešitve, kot je naše popolnoma sintetično olje za visoke temperature, zagotavljajo optimalno mazanje jeklenih pasov, verig in upogibnih palic. Visokokakovostna maziva na osnovi estrskega olja so stabilna pri izhlapevanju, zmanjšajo porabo olja in opazno zmanjšajo emisije CO2 v okolju in okolju nevarne za zdravje. Na kritičnih mestih mazanja, kot so vstavljeni valjčni ležaji, so izpostavljene velikim obremenitvam in temperaturam. Za podaljšanje intervalov vzdrževanja priporočamo maziva PFPE z litijevimi ali poliurea-sredstvi za zgoščevanje. Ta serija Turmotemp visoko zmogljivih maziv omogoča najvišjo zanesljivost in zmogljivost ležajev.

Poleg zgoraj naštetih posebnih maziv ponujamo tudi kompleten izbor izdelkov za zanesljivo vzdrževanje strojev pri obdelavi in predelavi lesa. Naši izdelki za vzdrževanje so na voljo v različnih velikostih embalaže in dizajnu izdelkov.

Masti
Stacks Image 3340
Stacks Image 3342
Stacks Image 3344
Stacks Image 3346
Stacks Image 3352
Olja
Stacks Image 3361
Stacks Image 3363
Stacks Image 3365
Ostalo
Stacks Image 3377
Stacks Image 3379
Stacks Image 3381

-dieffenbacher


© 2023 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.