Stacks Image 259
Pravilno vzdrževanje in čiščenje stroja je bistvenega pomena za njegovo dolgo in zanesljivo delovanje.
LUBCON ima široko paleto detergentov in topil. Za industrijski sektor kot tudi za živilisko, farmacevtsko in kozmetično industrijo.
Industrijska topila
Stacks Image 793
LC 500 - aerosol 500 ml
Posebno čistilo za industrijske obrate in delavnice: Očisti in razmasti skoraj vse površine: kovine, steklo, kamen in različne plastike. Primerno za orodja, ploščice, preproge ali tepihe. Hitro izhlapi brez sledi ostankov.
Stacks Image 795
Bremsenrainiger - aerosol 500 ml
Posebno čistilo za kolutne in bobnaste zavore. Temeljito očisti in razmasti zavorne ploščice in zavorne čeljusti, vključno z zavoro. Hitro izhlapi brez ostankov.
Stacks Image 818
DISPERGENS MC
Topilo in čistilna tekočina na osnovi diklormetana, ki ima sposobnost odstranjevanja ostankov lepljivih ostankov, polimeliziranih olj in polimelizirane masti..
Pokaže odlične performanse na materialih kot so kovina in steklo.
Biološko ragradljivo
Stacks Image 6980
Bio Aktiv BAC
Visoko koncentrirano sredstvo za čiščenje in razmaščevanje in se odlikuje po širokem uporabnem spektru. Učinek bazira na kombinaciji skrajno učinkujočem sredstvu omrežja, posrednikov za topljenje in emulgatorjev. Specialni aditivi preprečujejo nastanek bakterij.
Razmastila
Stacks Image 809
Bio Aktiv V 101
Visoko koncentrirano sredstvo za čiščenje in razmastitev. Posebno jo odlikuje široki spekter uporabe. Učinek bazira na kombinaciji skrajno učinkovitih mrežnih sredstev, posrednikov za topljenje in emulgatorjev.
Stacks Image 811
KALTREINIGER P
Hladno topilo zadovoljuje visoke standarde razmaščevanja v industriji in obrti kot hitro in učinkovito topilo oljnih, mastnih in umazanih površin.
Ni agresiven do materialov katere čistimo. Ne vsebuje dražilnih snovi, kislin ali alkalnih sestavin. Električne karakteristike se ne spremenijo. Baziran na dobro rafinirani frakciji petroleja in učinkovite čistilne substance.
H 1 - živilska in farmacevtska industrija
Stacks Image 827
Turmosynth VG 1
Specialno sredstvo za čiščenje in disperzijsko sredstvo za živilsko in kozmetično industrijo ter farmacijo.
Očisti in odstrani olje, mast, vosek in lepila. Izhlapi hitro, brez ostankov in ima dobre lastnosti drsenja.
InSKosherHalal
Stacks Image 834
Turmosynth VG 2
Nizko viskozno čistilo in disperzijsko sredstvo z zelo dobro združljivostjo do kovin in elastomerov. Primerno je kot nosilno olje za redčenje živilskih maziv.
NSFKosher
Stacks Image 841
ELEPHANTENMILK
Specialno mazivo, ki topi sladkor, pripravljeno za uporabo in se ga uporablja predvsem v industriji slaščic.
NSF