Stacks Image 95
Olja
Stacks Image 3153
TURMOTEXOIL LP
Specialna olja za tekstilno industrijo, ki temeljijo na polsintetičnem in mineralnem olju, za mazanje pletilnih in šivalnih strojev, vključno z iglami.
Stacks Image 3155
TURMOTEXOIL LP vrste W
Transparetno, belo olje z dobrimi vlažilnimi lastnostmi, zanesljivo zaščito pred obrabo in korozijo. Olja so zelo učinkovita zaradi visoke mazljivosti, zmanjšajo porabo maziva in zmanjšanjo obratovalne temperature.
Masti
Stacks Image 3167
Turmogrease N2
Sintetična mast za drsne in kotalne ležaje pri vibracijah, kot tudi pri visokih šok in tlačnih obremenitvah. Mast je odporna proti alkalnemu in kislinam ima visoko tlačno stabilnost in je primerna za dolgoročno in doživljenjsko mazanja npr. barvanje in beljenje, tiskanje tekstila in tkalske stroje, kot tudi pri napenjalnih okvirjih.
Stacks Image 3174
Turmogrease HDC 2
Mast na bazi mineralnega olja odporna na vodo, medije in temperaturo. Mast z kalcij-sulfonatnim kompleksom za mazanje kotalnih in drsnih, ki so pod vibracijami, šok obremenitvami in pritiskom. Mast ima izrazito visoko nosilnost in zelo dobro protikorozijsko zaščito. Ima visoko kovinsko afiniteto in ščiti pred trenjem in obrabo.
Aerosol
Stacks Image 3184
Turmofluid LMI 300 - 400 ml Spraj
Sintetična tekočina za mazanje v tekstilni industriji kot "olje za šivanke in platine.
Za mazanje igel, platin kot tudi za ležišča vodil za pletilne in tkalne stroje na področju tekstila.
NSFKosherHalal