Stacks Image 3411
Vpenjala / Disk vzmeti
Stacks Image 6583
Turmopast NBI 2 white
Mazivna in montaža pasta s čvrstimi mazalnimi delci proti koroziji in koroziji prilega, proti trenju in razjedanjem.
Večnamenski visoko zmogljivo mazivo za drsne in kotalne ležaje na vseh področjih industrije, tudi v težkih Drsni in kotalni ležaji splošno, stroji in naprave v tekstilni industriji, ventilatorji in pralni stroji.
Vsa drsna mesta kjer nastopajo pari materialov: Fe/Fe, Fe/druge kovine, druge kovine/ druge kovine in za nizke ter srednje drsne hitrosti. Za visoke statične in dinamične obremenitve lastovičjih in drugih oblikah vodil, mehanskih regulacijskih napravah ter povsod kjer je potrebno zagotoviti miren start in gibanje površin. Zelo dobra zaščita pred korozijo trenja in korozijo prilega tudi v najtežjih primerih uporabe (zahtevnejše izvedbe gredi z več zagozdami, puše, pesta, zobate gredi in ozobljenja). Preprečuje stik-slip tudi v pnevmatskih cilindrih, poveča učinek vpenjanja orodij v industriji obdelave kovin.
Stacks Image 6581
Turmogrease DF 30
Izredno lepljiva mast za dušenje hrupa z dobro zaščito pred obrabo in TRIBO korozijo za mazanje kolutnih vzmeti, prijemali in vpenjal. Mast preprečuje stick-slip / lepilni učinek, zagotavlja dolgo uporabno dobo in zmanjšuje hrup in vibracije.