Stacks Image 6432
Hladilna in rezilna maziva
Stacks Image 6472
Turmofluid MB SG
Vodotopno mazivo za hlajenje z značilnostmi korozijske zaščite in delovanja pri ekstremno visokih pritiskih. Koncentrat ne vsebuje klora niti fosforja in deluje brez škodljivih učinkov na okolje. Rezultat je hitro odvajanje toplote ki nastaja ne rezilnem orodju. Dodatne kvalitete so dolgotrajnost, zelo čiste orodne površine, odlična kompatibilnost z kožo.
Stacks Image 6470
Turmofluid MBA
Prozorno, zelo naravno rafinirano olje za obdelavo kovin z odličnimi hladilnimi sposobnostmi. Zaradi odlične viskoznosti, omogoča zelo dobro odvajanje toplotne pri visokih hitrostih rezanja.
Zaradi nizke gostote, splava v vodi takoj na površino in ne povzroča nobene emulzije z vodo. V praksi proizvod pokaže odlične sposobnosti v proizvodnji in struženju kratkih ostružkov pri ne-železnih težkih kovin kot tudi pri obdelavi aluminija in aluminijskih zmesi.
Svetla barva in transparentnost omogoča zelo dobro vidljivost operacij, ki jih opravljamo.
Stacks Image 6474
Turmofluid MB-GSO
Biorazgradljivo sintetično rezilno olje - MB-GSO je ne-emulgirajuča tekočina za rezanje bazirana na biorazgradljivih sintetičnih oljih in aditiviih visokih perfomans. Kombinacija izbranih aditivov omogoča dolgotrajne performanse. Ne vsebuje klora niti klorirane aditivov !!! Uporaba; Izvlek, vrtanje, štancanje, mlini od nizko in od visokolegiranega jekla.
Stacks Image 6476
Turmofluid MB ST 298 S
Ne-emulgirajuča, brez klura visokozmogljivo rezilno olje za rezanje visoko in rahlo legiranih, nerjavnih jekel. Ima izjemne lastnosti močenja zaradi svoje posebne formule, preprečuje utrujenost EP-dodatkov utrujenost in ima visoko mejo zmogljivosti.
Stacks Image 7714
Turmofluid MBZ
Olje, uporabno pri finem rezanju in vlečenju - je neemulzijsko,  vsestransko, visoko učinkujoče olje, ki se ga uporablja pri rezanju, za obdelavo visoko legiranih, nerjavečih in nizko legiranih jekel.
Ne vsebuje klora in klorovih spojin.Izbrana kombinacija učinkujoče snovi preprečuje predčasno izčrpanost EP-dodatkov.Uporaba Pri valjanju navojev, rezanju navojev, ravnanju in vlečenju.
Hladilna in “štanc” maziva
Stacks Image 6478
Turmofluid MB ST 1
Punch Oil Concentrate - je posebno primeren za obdelavo kovin, npr. za štancanje in izvlek žice.To svetlo obarvano olje za obdelavo kovin z posebnimi zoževalnimi lastnostmi, ki omogočajo izredne hladilne lastnosti. Zaradi posebne viskoznosti omogoča odlično odvajanje toplote na kontaktnih mestih. Visoke koncentracije omogočajo dolgo življenjsko dobo.