Stacks Image 20503
Čiščenje
Stacks Image 20573
Turmoclean KVM
Zelo hitro in učinkovito čisti orodja, izmetače, šobe in vročevodne cevi pri vaših ekstrudorjih in strojih - brez razstavljanja orodja, torej kar med delovnim procesom. Olajša hitro menjavo enega osnovnega materiala z drugim in s tem poveča ekonomičnost stroja. Odstranjuje trde in odporne nečistoče ter sledi oksidacije in razpok.
Primeren je za čiščenje naslednjih termo-plastičnih-materialov po delovnem procesu:
ABS, CA, PMMA, PA, PC, PETP, PBTP, HDPE, LPDE, POM, PP, PS, PSU, PVC, PVDF, SAN in TPU.
Stacks Image 20575
LC 500 - 500 ml Spraj
Posebno čistilo za industrijske obrate in delavnice: Očisti in razmasti skoraj vse površine: kovine, steklo, kamen in različne plastike. Primerno za orodja, ploščice, preproge ali tepihe. Hitro izhlapi brez sledi ostankov.
Vzdrževanje
Stacks Image 20626
Korroquick - 400 ml Spraj
Tanek, hitro delujoči odstranjevalec rje s sinergijskimi dodatki za visoko zaščito pred korozijo in odličnimi lastnostmi mazanja. Zanesljivo loči zarjavele kovinske dele, kot tudi vijačne povezave in raztaplja celo stare depozite.
Stacks Image 20628
Turmogrease NBI - 300 ml Spraj
Mazalno in drsno sredstvo za mazanje ležajev ali nedostopnih drsnih točk. Ščiti proti obrabi, zmanjšuje trenje in omogoča podaljšane intervale mazanja, kot tudi dolgo življenjsko dobo.
Montaža
Stacks Image 7622
Turmopast MA vrsta
Sintetične posebne paste za mazanje valjčnih in drsnih ležajev v ekstremnih pogojih uporabe. Paste so zaradi rafiniranih aditivov EP zelo odporne na pritisk in ustvarijo zaščitni film, ki je odporen na vodo in paro ter alkalije in kisline.
Stacks Image 7620
Turmopast NBI 2 white
Mazivna in montaža pasta s čvrstimi mazalnimi delci proti koroziji in koroziji prilega, proti trenju in razjedanjem.
Večnamenski visoko zmogljivo mazivo za drsne in kotalne ležaje na vseh področjih industrije, tudi v težkih Vsa drsna mesta kjer nastopajo pari materialov: Fe/Fe, Fe/druge kovine, druge kovine/ druge kovine in za nizke ter srednje drsne hitrosti. Za visoke statične in dinamične obremenitve lastovičjih in drugih oblikah vodil, mehanskih regulacijskih napravah ter povsod kjer je potrebno zagotoviti miren start in gibanje površin. Zelo dobra zaščita pred korozijo trenja in korozijo prilega tudi v najtežjih primerih uporabe.