Stacks Image 20516
Anti seize - sredstva proti zapeki
Stacks Image 20587
Turmopast TAS WT - 400 ml Spraj
Črno / siva pasta na osnovi sintetičnih ogljikovodikov, ki so primerni za mazanje in kot Anti-Seize pasta. Preprečuje zapeko vijakov, tečajev in zglobov.
Uporablja se v napravah za gorenje in žarenje, parnih kotlih, vroče parnih turbinah in električnih pečeh, v pogonskih napravah, pri gonilnih verigah, odprtih vozilih, pri verigah in premičnih vretenih za preprečitev sajastih mehurčkov.
Temperaturno uporabno področje: -30ºC do +1400ºC
Stacks Image 20624
Turmopast NBI 2 white
Mazivna in montaža pasta s čvrstimi mazalnimi delci proti koroziji in koroziji prilega, proti trenju in razjedanjem.
Večnamenski visoko zmogljivo mazivo za drsne in kotalne ležaje na vseh področjih industrije.
Vsa drsna mesta kjer nastopajo pari materialov: Fe/Fe, Fe/druge kovine, druge kovine/ druge kovine in za nizke ter srednje drsne hitrosti. Za visoke statične in dinamične obremenitve lastovičjih in drugih oblikah vodil, mehanskih regulacijskih napravah ter povsod kjer je potrebno zagotoviti miren start in gibanje površin. Zelo dobra zaščita pred korozijo trenja in korozijo prilega tudi v najtežjih primerih uporabe. Preprečuje stik-slip tudi v pnevmatskih cilindrih, poveča učinek vpenjanja orodij v industriji obdelave kovin.
Ločilna sredstva
Stacks Image 20589
Turmosol K 52
BREZ silikonsko mazivo in ločilno sredstvo za različne proizvodnih procesov v plastični in tekstilni industriji.
Stacks Image 20613
TURMOSOL K 50
Ločilno sredstvo, ne vsebuje silikonov. Preizkušeno pri uporabi za Duro in termoplaste do 150°C.
Stacks Image 20611
TURMOPAST TF
PTFE-ločilni in drsni lak za termično, duroplastno in elastomerno predelavo, primerno za polikarbonantno uporabo v temperaturnem področju do 300°C.
Stacks Image 20620
Turmsilon K 40
Ločilno sredstvo z dolgo življenjsko dobo in dobrimi drsnimi sposobnostmi za različne proizvodne procese. Olje ima zelo dobre lastnosti toplo / hladno v širokem temperaturnem območju in se uporablja kot sredstvo ločevanja v plastični in tekstilni industriji.
Stacks Image 20622
TURMSILON KE 35
Večnamensko ločilno sredstvo in široko uporabna mazalna tekočina
Silikonska emulzija je enostavna za pripravo in zelo učinkovita pri uporabi. Njene prednosti so predvsem kot večnamensko ločilno sredstvo in široko uporabna mazalna tekočina.
Ima zelo dobre lastnosti ločevanja, dobro oprijemljivost na površine in odbijanje vode s površin.
Emulzijo lahko redčimo v vsakem razmerju z vodo. Priporoča se mešanje z mehko vodo. Manjše izločanje olja se pojavi pri daljšem izpostavljanju emulzije pri temperaturi okoli 50 °C.
Stacks Image 8071
Turmsilon M 100
Sredstvo za ločevanje pri proizvodnji umetnih mas, drsno sredstvo v farmacevtski industriji, prehrambeni industriji in v industriji poživil (kava, čaj, kakav itd.), drsna vodila, vibracijski žlebiči pri strojih za pakiranje, drsna vodila pri avtomatih za pijače, plastični ležaji in tekoči trakovi, sredstvo za ločevanje za preprečitev proti zažigu pri plastičnih-in jeklenih folijah in pri avtomatih ki se obrabljajo.
NSFKosherHalal