Stacks Image 1165
Čisti stroji

Naša paleta izdelkov iz visoko kakovostnih virov za vzdrževanje v lesni industriji vsebuje sredstva za razmaščevanje, čistilna sredstva, sredfstva za montažo in demontažo vseh strojnih delov.
Olja
Stacks Image 1337
Turmofluid ED 13 - 400 ml Spraj
Sintetično mazivo, univerzalno uporabno z dobrim učinkom razpustitve. Ima visoko zmogljivost plazenja in doseže tudi težko dostopna mazalna mesta. S specialno kombinacijo učinkovitih sredstev omogoča uporabo tudi na vlažnih kovinskih delih. Zaradi odrivnega efekta vode in visoke afinitete kovine s TURMOFLUID ED 13, je zagotovljeno optimalno mazanje in dobra korozijska zaščita.
NE LEPI PRAH !!
Stacks Image 1341
Turmofluid 40 B - 400 ml Spraj
Termično stabilno, izjemno oprijemajoče sintetično olje za mazanje verig. Uporablja se lahko pri nizkih in visokih temperaturah do + 300 °C.
Tvori prozoren, dobro oprijemajoč in čvrst proti-obrabni mazalni film.
Stacks Image 1339
Turmofluid 300 OM - 400 ml Spraj
Popolnoma sintetično izredno lepljivo mazivo za odprta zobniška gonila, zobata kolesa, verige, vodila in jeklenice. Visoko-viskozno in visoko tlačno odporno na olje ostane tekočina tudi pri nizkih temperaturah in ne pušča nobenih trdnih ostankov.
Montažne paste
Stacks Image 1343
Turmopast NBI 2 white - 400 ml Spraj
Mazivna in montaža pasta s čvrstimi mazalnimi delci proti koroziji in koroziji prilega, proti trenju in razjedanjem.
Večnamenski visoko zmogljivo mazivo za drsne in kotalne ležaje na vseh področjih industrije.
Vsa drsna mesta kjer nastopajo pari materialov: Fe/Fe, Fe/druge kovine, druge kovine/ druge kovine in za nizke ter srednje drsne hitrosti. Za visoke statične in dinamične obremenitve lastovičjih in drugih oblikah vodil, mehanskih regulacijskih napravah ter povsod kjer je potrebno zagotoviti miren start in gibanje površin. Zelo dobra zaščita pred korozijo trenja in korozijo prilega tudi v najtežjih primerih uporabe. Preprečuje stik-slip tudi v pnevmatskih cilindrih, poveča učinek vpenjanja orodij v industriji obdelave kovin.
Stacks Image 1345
Turmopast MA
Sintetične posebne paste za mazanje valjčnih in drsnih ležajev v ekstremnih pogojih uporabe. Paste so zaradi rafiniranih aditivov EP zelo odporne na pritisk in ustvarijo zaščitni film, ki je odporen na vodo in paro ter alkalije in kisline.
Suho mazanje
Stacks Image 1347
Turmopast TF - 400 ml Spraj
Lak, ki se hitro suši, obstojen pri visokih pritiskih in je drsni lak, ki se suši na zraku. Je izredno oprijemljiv na gladkih površinah vseh jekel in je obstojen proti ekstremnim temperaturam.
Temperaturno uporabno področje: -180ºC do +260ºC
Stacks Image 1349
Turmolyb WG - 200 ml Spraj
Visoko aktiven drsni lak, pri katerem lastnosti čvrstega maziva boron-nitrida pokažejo optimalen efekt.
Izredna adhezija do 300°C. Pri višjih temperaturah se vezivno sredstvo razgradi in reducira adhezijo boron-nitrida na površinah. Preostalo mazivo zagotovi stabilno mazanje na zraku do cca. 900°C in pri zaščitnem plinu do cca. 2000°C.
Ločilno sredstvo
Stacks Image 1351
Turmofluid HYM 1 - 400 ml Spraj
Drsno in ločilno sredstvo, ki preprečuje sprijemanje lepil: dekstrina lepilo, disperzijsko lepilo, talilnega lepilo, gluten in kazeinsko lepilo, fenol ali druge smole.
Reduktorji
Stacks Image 1353
Turmogearoil PE vrsta
je multi - legirano sintetično olje z dobro zaščito pred obrabo in korozijo. To specialno olje ima le majhne izgube izparevanjem pri visokih temperaturah.
Primerno za mazanje papirnatih in plastičnih kalandrov, kot tudi vročih zobatih gonil, kotalnih ležajev, tekočih trakov in verig v fiksirnih in sušilnih strojih.
Hidravlika
Stacks Image 1357
Turmofluid HLP vrsta
Na staranje odporna hidravlična olja na osnovi mineralnih olj, z vrhunsko zaščito pred korozijo in obrabo tudi pri ekstremnih obremenitvah.
Olje za vakuum
Stacks Image 1499
Turmofluid VDL vrsta
Na pritisk odporna olja za vakuumske črpalke na mineralni bazi z izjemno visoko stabilnostjo na oksidacijo. Olja so na voljo v različnih ISO VG razredih in primerna za visoke in nizke temperature delovanja.
Čiščenje
Stacks Image 1581
Bio Aktiv V 101
Visoko koncentrirano sredstvo za čiščenje in razmastitev. Posebno jo odlikuje široki spekter uporabe. Učinek bazira na kombinaciji skrajno učinkovitih mrežnih sredstev, posrednikov za topljenje in emulgatorjev.