Stacks Image 195
Vzdrževanje
Stacks Image 12623
Turmopast TAS LMI
Pasta brez vsebnosti kovin za uporabo pri visokih temperaturah do 1200 ° C. Visoko temperaturna pasta nudi optimalne mazalne in ločevalne lastnosti, tudi pri visokem površinsko tlaku, in je posebej primerna v napravah za gorenje in žarenje, parnih kotlih, vroče parnih turbinah in električnih pečeh, v pogonskih napravah, pri gonilnih verigah, odprtih vozilih, pri verigah in premičnih vretenih za preprečitev sajastih mehurčkov.
NSFKosherHalal
Stacks Image 12665
Turmosynth TAS weiss
Bela anti-seize in montažna pasta z napredno trdno-mazivno kombinacijo proti obrabi in fretting koroziji. Preprečuje zapeko vijakov, tečaji in vijačnih spojev. Ima nizek koeficient trenja in zanesljivo ščiti pred obrabo in korozijo.
InS
Stacks Image 12661
Turmosynthoil 75 TF - 400 ml Spraj
Sintetično specialno olje z dodatki za oprijemljivost in s trdnimi mazalnimi sredstvi.
Ima izvrstne lastnosti vlaženja in daje s tem trajno zaščito proti obrabi in koroziji. Dodana PTFE sredstva zmanjšujejo dodatno trenje in povečujejo mazalne lastnosti.
NSFKosher
Stacks Image 12659
Turmsilon M 100 - 400 ml spray
Sredstvo za ločevanje pri proizvodnji umetnih mas, drsno sredstvo v farmacevtski industriji, prehrambeni industriji in v industriji poživil (kava, čaj, kakav itd.), drsna vodila, vibracijski žlebiči pri strojih za pakiranje, drsna vodila pri avtomatih za pijače, plastični ležaji in tekoči trakovi, sredstvo za ločevanje za preprečitev proti zažigu pri plastičnih-in jeklenih folijah in pri avtomatih ki se obrabljajo.
NSFKosherHalal
Stacks Image 12663
Turmosynthoil HTC 150
Sintetično, visoko temperaturno olje za verige z INS / H1 registracijo za mazanje transportnih verig. Zmanjšuje porabo olja pri mazanju transportnih verig pri visokih temperaturah v pečeh ali sušilnih napravah in zmanjša nastanek ostankov in dima
InSKosherHalal
Stacks Image 12657
TURMOSYNTH VG 4800 - 500 ml Spraj
Brezbarvno, lepljivo, visoko viskozno belo olje, ki ima visoko odpornost na pritisk in nudi trajno zaščito pred obrabo in korozijo. Uporablja se lahko v širokem temperaturnem razponu. Ostane tekočina v hladnih razmerah in ne pušča trdne ostanke.
InS
Stacks Image 12655
Turmofluid LMI 300 - 400 ml Spraj
Sintetična tekočina za mazanje, ki se jo lahko uporabi v tehniki živilske industrije kot "olje pri živilih”.
Za vsa mesta mazanja in trenja v industriji živil, pijač in kozmetični industriji, ki se jih mora vzdrževati s fiziološko nenevarnim oljem.
Kot sredstvo za ločevanje in drsno sredstvo pri proizvodnji izdelkov v pekarnah.
NSFKosherHalal
Čiščenje
Stacks Image 12617
Turmosynth VG 1 - 500 ml Spraj
Specialno sredstvo za čiščenje in disperzijsko sredstvo za živilsko in kozmetično industrijo ter farmacijo.
Očisti in odstrani olje, mast, vosek in lepila. Izhlapi hitro, brez ostankov in ima dobre lastnosti drsenja.
InSKosherHalal
Stacks Image 12619
Turmosynth VG 2 - 500 ml Spraj
Nizko viskozno čistilo in disperzijsko sredstvo z zelo dobro združljivostjo do kovin in elastomerov. Primerno je kot nosilno olje za redčenje živilskih maziv.
NSFKosher
Topljenje sladkorja
Stacks Image 12621
ELEPHANTENMILK
Specialno mazivo, ki topi sladkor, pripravljeno za uporabo in se ga uporablja predvsem v industriji slaščic.
NSF