Stacks Image 174
Sintetika - masti najvišje kvalitete
Stacks Image 2462
Turmosynthgrease ALN 4602
Aluminij kompleks zgoščevalec z dodatkom polisečnine za največje zahteve glede energetske učinkovitosti pri visokih temperaturah. Mast ima visoko nosilnost in je še posebej odporna na hladno in toplo vodo ter omogoča dolge servisne intervale na nedostopnih mazalnih točkah. Odlično ščiti pred korozijo in obrabo.
Temperatura (ºC): -30 do +180.
NSFKosherHalal
Stacks Image 2562
Turmosynthgrease ALN 2502
Specialno sintetično mazivo za visoke temperature, narejeno na bazi sintetičnega ogljikovodika in z delno sintetičnim specialnim dodatkom za dosego visoko trdnostne kovinske afinitete. Uporablja se pri posebnih pogojih kot so vplivi hladne in tople vode, kot tudi nihajoče gibanje.
Temperatura (ºC): -30 do +180.
NSFKosherHalal
Stacks Image 2576
Turmosynthgrease ALN 1002
Temperaturno in oksidacijsko odporna mast za mazanje kotalnih in drsnih ležajev za nizke do srednje hitrosti. Ima na nizek koeficient trenja in odlično ščiti pred korozijo in obrabo.
Temperatura (ºC): -30 do +180.
NSFKosherHalal
Večnamenske masti
Stacks Image 2583
Turmosynthgrease W 2502
Posebna mast za živilsko industrijo, ki nudi odlično zaščito pred korozijo in pred obrabo in dobro odpornost na vodo.
Temperatura (ºC): -30 do +120.
NSF
Stacks Image 2590
Turmosynthgrease AL vrsta
Večnamenske masti narejene na osnovi olja za živilsko industrijo in posebnem aluminijevem zgoščevalcu. Primerne je za vodila, drsne komponente, kot tudi ležaje. Masti delujejo v širokem temperaturnem območju.
Temperatura (ºC): -30 do +120.
NSFKosherHalal
Stacks Image 2597
Turmosynthgrease LMI 2
Bela vazelinska mast ekstremne čistoče, ki se uporablja v živilski industriji.
Ima odlične sposobnosti mazanja in je odporna na oksidacijo, vodo in paro. Ima odlično lepljivost in se ne zasmoli.
Temperatura: -20°C do +120°C
NSF
Visoko temperaturne masti
Stacks Image 6337
Turmotemp II/400 RS 2
večnamenska mast na osnovi PFPE olj, ki so polno nasičeni in imajo optimalno termično ter oksidacijsko stabilnost do +260 °C.
Dolgotrajno mazanje kotalnih in drsnih ležajev. Verižniki, valjčni ležaji, natezni valji pri strojih za izdelavo folije, verižni transporterji, kalandri in puhala.
Temperatura(ºC): -30 do +260.
InS
Stacks Image 2604
Turmotemp II/400 CL
Sintetično specialno mazivo, katero je možno uporabiti v nuklearni in vakuumski tehniki. Obstojno proti obsevanju do 108 rad in uporabno v področju visokega vakuuma do 10¯6 mbar.
Temperatura(ºC): -30 do +260.
NSFKosherHalal
Stacks Image 2618
Sintono Mega 2
Unikatno mazivo na osnovi perfluoriniranih baznih olj s posebnim zgoščevalcem.
To pomeni, da bo mazivo pri toplotnih ali mehanskih obremenitvah steklo nazaj na stične površine, s čimer se zmanjša obraba na minimum.
U praksi to pomeni, da niso samo kroglični ležaji dobro oskrbljeni z mazivom kot je to primer pri PTFE mazivih, ampak da so to tudi veliki valjčni ležaji, sferični in stožčasti ležaji, kot tudi kotalni ležaji s poševnim kontaktom dobro oskrbovani z mazivom.

Temperatura(ºC): -30 do +260.
InS
Stacks Image 2625
Turmopast HTF 400 Plus
Predstavlja termično in kemijsko skrajno obstojno mazivo, ki se jo lahko dobavi za lažje nanašanje v ležaje pod nazivom TURMOPAST HTF 400 plus fluid, tudi v tekoči obliki . S svojo nenavadno obstojnost na staranje omogoča TURMOPAST HTF 400 plus mnogo daljše obratovanje strojev brez servisiranja.
Ta proizvod vsebuje optimalno udeležbo v kombinaciji s trdnimi mazivi, s tem se zmanjša trenje in obraba ostane v najmanjših možnih mejah.
NSF
Nizko temperaturne masti
Stacks Image 2632
Turmosynthgrease LT 300
Nizko temperaturna mast bazirana na sintetičnih hidrokarbonatih z specialnim zgoščevalcem in veliko afiniteto na kovine.
Temperatura(ºC): -54 do +120.
InSKosherHalal