Stacks Image 3332
Masti
Stacks Image 3360
TURMOGREASE NAK 500 MF
Močno oprijemljiva, gosta in vlaknasta mast za tesnenje, iz snovi, ki so obstojne na zemeljski in mestni plin. Tudi ob dolgotrajni uporabi ne kaže znakov strjevanja. Ima odlične lastnosti tesnenja in mazanja, pogosto je njena trajnost večja od trajnosti namazanih delov. Črna mast vsebuje grafit in čvrste mazalne snovi za razmere v sili. Za vse tipe plinskih armatur, ventilov, regulatorjev plina, stožčastih pip itd. Potrjena za uporabo s strani DVGW-DIN 3536.
primerna tako za enoročne baterije s keramičnimi ploščicami kot tudi za tesnenje zgornjih delov regulacijskih ventilov. Zdrži več kot 500.000 obremenilnih gibov in je potrjena s strani KTW. Izpolnjuje zahteve FDA in LMBG.
Stacks Image 6427
TURMOGREASE SEB 3
Specialna mast bazirana na sintetičnem olju z anorganskim trdilcem za uporabo pri specialnih problemih mazanja. Kotalni in drsni ležaji pod ekstremnimi operativnimi pogoji, kot mazilna in tesnilna mast z ekstremno stabilnostjo na hidrokarbonatna goriva, tekoči Propan/Butan, klorirana topila in tekoče kisline/alkalne sestavine.